Missä kaikessa voin auttaa?

                            Heini Lehto

Vastaanottoni on pääsääntöisesti Lopella, Läyliäisten kylässä. Käytössä on hehtaari metsää ja pieniä aukeita. Omat koirani on mahdollista ottaa esimerkeiksi treeneistäni, tai vaikkapa ohitustreeniin apukoiraksi. 

Voit ottaa yhteyttä mikäli haluat apua metsästyskoiran hallinnassa riistatilanteessa, totuttaa pientä pentua elävään riistaan tai vain treenata luoksetuloa riistaisella alueella. Ylösajo harjoitukset onnistuvat hyvin, kun käytössä on launcheri. Sovelluksia on lukuisia. Luonani käy kaikenrotuisia koiria. 

Autan myös arkisemmissa ongelmissa kaikkia rotuja ja käyttötarkoitusta katsomatta. Niitä voi olla mm. hihnakäytökseen liittyvät ongelmat, remmirähinät, yksinolo tai ihan vain pennun tai aikuisen koiran perusasioiden opettelu. Ota rohkeasti yhteyttä. Jos en pysty Sinua auttamaan, niin varmasti pystyn auttamaan eteenpäin paikkaan, josta varmimmin saat apua!

Arvoihini kuuluu koiran ja asiakkaan tarkka kuunteleminen, eläinten hyvä kohtelu, käytöksien vahvistaminen vahvisteita ja palkkioita käyttäen.

Voit tilata minut kouluttamaan myös muualle Suomeen yksityistunneille tai porukoille. Kennelpäivät onnistuvat myös luonani, esim. jos halutaan tehdä pentujen totuttamista elävään riistaan ja siivityksiin. Kysy tarjous!  Pystyn ottamaan myös kyyhkyjä mukaan häiriöksi muualle koulutuksiin.